INFORMATIE

Bereikbaarheid


Te voet of met de fiets

PunX In The Pit gaat door in De Schorre in Boom en is makkelijk te bereiken met de fiets of longboard, openbaar vervoer of door te carpoolen met de wagen.

De toegangspoort voor voetgangers en fietsers is Parking 1 van De Schorre (hoofdingang).

Er is een gratis fietsenparking voorzien vlak naast het festivalterrein. Instructies hiernaartoe krijg je aan de ingang van Parking 1 (hoofdingang

Met de wagen 

 Parkeren met de wagen doe je allereest op een speciaal hiervoor voorziene parking in de Molenstraat in Boom (Parking De Klamp). Maak gebruik van deze parking en ga niet in de straten rond De Schorre parkeren. Zo beperk je de hinder voor de omwonenden en blijven deze straten vrij voor de hulpdiensten en het openbaar vervoer.

Van Parking De Klamp is het nog tien minuten wandelen tot aan de hoofdingang van De Schorre (parking 1). Parkeer je toch in de straten rondom de Schorre dan riskeer je een boete.

Een parkingticket kost 5 euro en kan je kopen in de ticketshop of via deze LINK

Je parkingticket wordt gescand aan de ingang van de parking.

Openbaar vervoer

 Goede verbinding met het station van Boom.Tickets

Algemeen

 Een ticket is geldig op zaterdag 11 mei 2024. Er wordt een kleine toeslag aangerekend als transactie en administratiekost.

Je ticket verloren of een specifieke vraag over je order? Ga naar de ticket page en klik daar op de button onder de ticketlijst.

Reductietarief voor jongeren ( > 20 jaar) en inwoners van de gemeente Boom. Wanneer iemand van deze personen al een ticket aangeschaft heeft tegen volledige prijs is dit niet recupereerbaar. 

Ticket kwijt ? Ga naar de tab tickets. Onder de lijst met tickets zie je Need help, or lost your tickets? Privacy Policy staan. Klik hierop voor meer info.

Child Protection 

Geen toegang voor kinderen onder de 7 jaar. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen als ze aangepaste gehoorbescherming dragen en begeleidt zijn door een voogd. Een kortingstarief van 25 euro voor tieners van 13 jaar tot 20 jaar. Tieners tot 16 jaar dienen steeds begeleid te zijn van een volwassene.

Timetable

7 bands op één podium

 Punx In The Pit vindt plaats op zaterdag 11 mei 2024, van 14.30u tot 00.00u. Een link naar de timetable vind je HIER terug.

Overnachten

Vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving

Er wordt geen eigen camping ingericht op Punx In The Pit.

Op zoek naar een leuk hostelletje of een charmante B&B of eerder een rustieke camping? Op de website van Toerisme Rupelstreek vind je een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden, met voor ieder wat wils. Info: HIER

Veiligheid

Personen met een chronische aandoening nemen hun medische fiche mee en geven deze af aan het Rode Kruis. Zo kan bij specifieke medische problemen aangepaste hulp geboden worden

Neem zeker een hoofddeksel mee en zonnebrandolie om je te beschermen tegen de nadelige effecten van de zon

Warme kledij, regenkledij, sterk schoeisel is warm aanbevolen bij regenachtig en koud weer

Er wordt gratis water aangeboden in de post van het Rode Kruis vanaf het moment dat de temperatuur hoger is dan 27 graden.

Persaccreditatie

Promoot PunX In The Pit en schrijf je HIER in.

Vrijwilligers

Vervoeg onze  crew en schrijf je HIER in als vrijwilliger!


Wisselbeker en eetkommen systeem

Principe wisselbeker drinks

Je krijgt een jetons bij het tonen van je toegangsticket. Een jeton geldt als ruilmiddel voor een beker. Drinkbekers mogen het terrein niet verlaten.

Het principe is heel eenvoudig: je geeft deze jeton af aan het uitgiftepunt 'drinks'  en krijgt hiervoor in de plaats een drankbeker. Op deze manier krijg je je eerste drinkbeker gratis. 

Kan ik twee wisselbekers ruilen tegen een consumptie? Nice try. Absoluut niet.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn drinkbeker verlies? Dat is je eigen verantwoordelijkheid. Dan gaat er bij bestelling aan de bar 3,3 euro van je krediet.

Wat doe ik met mijn laatste beker? Deponeer deze in de bakken, vooraleer je het terrein verlaat of geef deze af aan het inwisselpunt van de eetkommen of aan de toog.

Het wisselbekersysteem kost je als bezoeker niets, op voorwaarde dat je zorg draagt voor je materiaal. Veel plezier!

Het is verboden om wisselbekers mee buiten het terrein te nemen. Dank u.

Principe eetkommen systeem 

Het gebruik van een eetkom is gratis, op voorwaarde dat je de eetkom inlevert in het inleveringspunt voor eetkommen. Wanneer je iets bestelt aan de catering zal je een waarborg moeten betalen voor je eetkom en spork (indien van toepassing). Bij het binnenbrengen van je materialen (spork en / of eetkom) krijg je dit bedrag terug. Enkel op voorwaarde dat alle materialen terug binnengebracht zijn. Ontbreekt er een spork, dan zal hier een kleine toeslag voor aangerekend worden.

Lockers

Bestel je locker online

Lockers zijn te huur op het terrein. Bestel je locker via de onderstaande link: 

BESTEL JE LOCKER

Betalingssysteem

Je krijgt een polsbandje met QR code (+ jeton voor wisselbeker)aan de ingang van PunX In The Pit. 

Het principe is eenvoudig: wanneer je iets wil drinken of eten, laat je je bandje met QR code scannen aan de catering of drankstand. 

Je kan op twee manieren geld op je polsbandje plaatsen: oftewel plaats je geld op je bandje door de QR code te scannen.  Een andere manier is om naar het verkooppunt te gaan en daar met je betaalkaart of cash geld op je bandje te laten plaatsen.  Je kan steeds de stand van zaken van je rekening controleren via je online account of aan de bar en verkooppunt.

Geld dat op je 'account' achterblijft kan je laten terugstorten tot 2 weken na het event. Scan hiervoor de QR code op je polsbandje


Lost & Found

Een lijst met verloren voorwerpen vind je hier binnenkort terug. Stuur een email naar info@brakontrack.Org voor vragen.