LINE UP 

BANDSHEIDEROOSJES

Heideroosjes al 35 jaar onstuitbaar: 'Liep het stroef, dan veegde Fred met zijn basgitaar de glazen van de bar'.

NO FUN AT ALL


Opgericht in 1991 in Skinnskatteberg, Zweden, vond No Fun At All al snel hun eigen punkgeluid en maakte naam tot ver buiten de grenzen van Zweden. Ze werden dan ook, samen met namen als Millencolin en Satanic Surfers, - en zijn nog steeds - een van de grootste Zweedse punkbands.

 JANEZ DETD EN VRIENDEN


De Vlaamse punkband wordt vergezeld op het podium door Hanne Terweduwe van For I AmJonas Meukens van XinkDimitri Vinck van Gwyllions en Dieter Meyns als Minx van Flatcat.

 DOG EAT DOG


Dog Eat Dog is een van de meest legendarische bands die hardcore punk combineerd met hiphop. Hits als No Fronts en Who's the King zijn dan ook zeker publieksfavorieten en beide te vinden op het debuut-album “All Boro Kings” uit 1994.

DEEZ NUTS


Deez Nuts  staat bekend om het vleugje hiphop dat verwerkt wordt in hun muziek, maar natuurlijk ook de aanstekelijke muziek en fijne gitaarrifs.

APES OF THE STATE

Apes of the State een boeiende indie folk punkband die met hun muziek een breed scala aan menselijke emoties verkent. Hun liedjes raken aan momenten van liefde en moeilijke tijden van spijt, en vertellen over het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, verpakt in aangrijpende en humoristische melodieën.

RUPELSOLDATEN


Rupelsoldaten is een Belgische reggaeformatie met maatschappijkritische en humoristische teksten die gebracht worden in een Rupels dialect.

TIMETABLE