TICKETSHOP

Tickets PunX In The Pit en optredens

PunX In The Pit en optredens

 Tickets voor Punx in the pit 2024 en de optredens vind je terug in de onderstaande lijst


Info tickets

Algemeen

 Een ticket is geldig op zaterdag 11 mei 2024. Er wordt een kleine toeslag aangerekend als transactie en administratiekost.

Je ticket verloren of een specifieke vraag over je order? Ga naar de ticket page en klik daar op de button onder de ticketlijst.

Reductietarief voor jongeren ( > 20 jaar) en inwoners van de gemeente Boom. Wanneer iemand van deze personen al een ticket aangeschaft heeft tegen volledige prijs is dit niet recupereerbaar. 

Child Protection 

 Geen toegang voor kinderen onder de 7 jaar. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen als ze aangepaste gehoorbescherming dragen en begeleidt zijn door een voogd. Een kortingstarief van 25 euro voor tieners van 13 jaar tot 20 jaar. Tieners tot 16 jaar dienen steeds begeleid te zijn van een volwassene.
 

Tickets Brakrock

Het Brakrock festival gaat door in het park rond de kasteelruïne Terelst in Duffel. Tickets koop je via www.brakrock.com of rechtstreeks via het Tickettailor platform dat je hieronder terugvindt. 


Huisregels

 Punx In The Pit festival vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op onze events. Maar we weten dat jullie dit beamen.

  • Camelbags, ondoorzichtige backpacks zijn verboden. Kleine rugzakjes, minie backpacks zijn ok. Dit is kleiner dan 30cm x 15cm x 30cm.
  • Dieren zijn verboden. Servicedogs zijn toegelaten.
  • Geen eigen drank – zowel alcoholisch als niet alcoholisch –  toegelaten op het festivalterrein. Water is gratis ter beschikking bij aanhoudende hitte of andere noodsituaties.
  • Het is verboden om professioneel fotografie materiaal, film of opname materiaal, plastic flessen, glas, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen, verboden roesmiddelen mee te brengen. Omwille van veiligheidsredenen is het eveneens verboden om stoelenzitjes mee te nemen. Al deze materialen dienen aan de inkom afgegeven te worden. Wanneer je toch professioneel fotografie materiaal wenst mee te nemen dien je dit op voorhand aan te vragen bij de verantwoordelijke organisatie van het evenement in kwestie.
  • Vuur maken is verboden.
  • Kinderen van 7 tot 12 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en gepaste gehoorbescherming te dragen. Kinderen onder 7 jaar zijn niet toegelaten op het terrein.
  • Kinderen van 13 jaar tot 16 jaar dienen het kortingstarief van 25 euro per persoon te betalen. Ze dienen we begeleid te worden van een volwassene.
  • Ticketprijzen zijn geldig voor één persoon.
  • Verlies of diefstal van het toegangsticket is de verantwoordelijkheid van de koper en is geen reden voor vergoeding.
  • Toegangstickets mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder de toestemming van de inrichter te vragen.
  • Festival tickets mogen nooit doorverkocht worden. Doorverkochte tickets kunnen geweigerd worden aan de ingang.
  • De organisator of ticket verdeler behouden zich het recht om de identiteit van de festivalganger te verifiëren.
  • Festival tickets kunnen gecanceld worden wanneer deze tickets te koop worden aangeboden tegen woekertarieven. De kosten van de cancel worden eveneens in rekening gebracht.
  • Foto’s of video’s gemaakt op het festival mogen door het festival en non – profit partners gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
  • Veranderingen in het festivalprogramma zijn geen reden voor een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket.
  • De organisator is niet verantwoordelijk voor gebeurtenissen buiten zijn wil of door overmacht. Kosten voor een cancel door overmacht kunnen gedeeltelijk doorgerekend worden en de mogelijkheid bestaat dat deze op een alternatieve wijze vergoed worden.
  • De organisator dient steeds te handelen als een goede huisvader. Kopieren van het festival ticket is verboden en wordt gerechtelijk vervolgd
  • update rond een cancel vanwege overmacht, zoals pandemieën: Organisatoren hebben de mogelijkheid om evenementen te verschuiven naar een latere datum. De bezoeker heeft twee weken de tijd om een aanvraag tot een refund te doen. Wel dient de organisator het verschuiven van de datum aan te kondigen via alle communicatiekanalen. De organisator kan bij het terugbetalen van het ticket reeds gemaakte kostenaftrekken van het totaalbedrag, zoals kosten van administratie, boeking – en transactie fee. Deze kosten zijn ten alle tijde redelijk. Ook hier wordt steeds gehandeld als een goede huisvader.